Purgel Zoltán honlapja
purgel.hu

Megjelent a „Szegvári képek – 100 szegvári fotó” című könyvem

Hosszú és gondos előkészítő munka után megjelent a „Szegvári képek – 100 szegvári fotó” című könyvem, mint ahogyan a cím is utal rá, száz szegvári válogatott fotóm kapott helyet a kiadványban.

A könyvbe az elmúlt 20 évből, a több mint 50 ezres fotóarchívumomból válogattam száz Szegváron készült fotómat. A könyvben bemutatkozást írt rólam Dr. Zbigniew Głuszczak fotográfus, előszót írt Szabó Tibor György, Szegvár polgármestere, amelyek a magyaron kívül angol, német, lengyel és francia nyelven is olvashatók. Egy oldalon egy fotó szerepel az expozíció dátumával ellátva, s a képek címei is öt nyelven jelennek meg.

Fotó: Barna Péter

A könyv exkluzív kivitelben, 114 belső oldal terjedelemben, kemény borítóval, védőborítóval, magas minőségű, fényes papírra nyomtatva jelent meg. Könyvemet az Országos Széchenyi Könyvtár nyilvántartásba vette, a kiadvány ISSN számmal rendelkezik.

Ez a könyv megjelenése egy nagy mérföldkő az életemben, az egyik célom megvalósulása. A könyv fogyasztói ára: 6.980 Ft, hamarosan elérhető lesz a könyvesboltokban és a könyv webáruházakban. Aki közvetlen tőlem, postai szállítással rendeli meg a könyvet, a postaköltséget átvállalom. A könyv megrendelhető webáruházamban, ide kattintva. A könyvet kérésre dedikálom.

Szeretném megosztani életem egy következő „állomását” is: 15 év elteltével újra lesz egyéni fotókiállításom Szegváron, a Károlyi-kastélyban. Az előző kiállításom 2007-ben volt ugyanitt, most percre pontosan 15 évvel később, 2022. augusztus 18-án 16 órakor lesz a fotókiállítás megnyitója. A tárlaton ugyanaz a száz szegvári fotó lesz kiállítva, mint amelyek a most megjelent könyvemben megjelentek.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató