Purgel Zoltán honlapja
purgel.hu

Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet emlékoldal

Elkészítettem a Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet emlékoldalát, melyben több mint 2400 fotót, 25 videót, kiadványokat és emlékeket publikálok – mindent, amit a szívembe zártam, azt most ebbe az emlékoldalba is bezárom.

A Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet 2 évvel ezelőtt – 2017. december 31-én – viselte utoljára a Szegvár nevet. Az takarékszövetkezeti integrációt követően szomorú dolgok sorozata történt a Szegváriak alapította pénzintézettel.

A takarékszövetkezetet 1957-ben alapították szegvári emberek, nagyszüleink, dédszüleink. Ők adták a kezdő tőkét, ők építették fel a Szabadság téri épületet. Ezek az emberek ma forgolódnak a sírjukban.

Én 2002-től 2015-ig dolgoztam a takarékszövetkezetnél, feladatom volt a nyomtatott kiadványok tervezése, kivitelezése, események fotózása, weboldal elkészítése, frissítése. Tagja voltam a reklám-marketing bizottságnak. Nekem 2016-tól már nem esik útba a takarékszövetkezet…

Jó szórakozást kívánok a fotók, videók nézéséhez, bízom benne, hogy sok szép emlék eszébe fog jutni ezt az emlékoldalt böngészve – ez volt a célom. Ha vannak „takarékos” emlékeid, fotóid, oszd meg bátran.

Csatlakozz Te is a Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet emlékoldalához:

https://www.facebook.com/groups/takarekszovetkezet

Üdvözlettel: Purgel Zoltán

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató