Purgel Zoltán honlapja
purgel.hu

Szegvári webkamera

Szinte napra pontosan tíz évvel ezelőtt kezdeményezésemre egy modern Internet-kamerát szereltünk fel a Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet épületére. A kamera képe a www.szegvaronline.hu, a www.szegvar.eu és a www.szegvar.com weboldalakon volt látható, s kb. 10 másodpercenként küldött élő képet szerveremre. A webkamera sok év folyamatos működés után az elmúlt évben „felmondta a szolgálatot”. Szeretném, ha egy új webkamera tudna működni Szegváron, ehhez a beruházáshoz viszont kb. 150-200.000 Ft-ra lenne szükség.

Ha tudnánk vásárolni egy új, modern kültéri (fűtött házas) webkamerát, akkor azt a Kórógy utca Kórógy-tó szakaszán lenne felszerelve egy villanyoszlopra, s a Kórógy-tóról tudna élő képet adni. A kamera tápfeszültség- és az internetellátást én átvállalnám anyagi ellenszolgáltatás nélkül. Az áramszolgáltatótól (EDF SUEZ) kell még engedélyt kérni, én előzőleg már érdeklődtem telefonon, támogatnák az elképzelést.

A kamera beszerzéséhez anyagi támogatást gyűjtök, csak akkor tud megvalósulni ez az ötlet, ha befolyik kb. 150-200.000 Ft adomány. Ha valaki ismer olyan vállalkozást, aki támogatná e kezdeményezést, kérem juttassa el hozzá üzenetemet. (A kamera élőképén meg tud jelenni a támogató logója.) Természetesen magán pénzadományokból is megvalósítható ez a terv, s a támogató külön kérésére nem hozzuk nyilvánosságra a nevét. Támogatást a következő magánbankszámlára lehet küldeni: 11773023-00707752 Purgel Zoltán. A közleménybe feltétlen be kell írni: Szegvári webkamera. 

További kérdés esetén bátran keressenek a zoltan@purgel.hu e-mail címen, vagy a (30)349-1100 számon.

Hasonló perspektívájú élőképet tudna az új webkamera

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató